Home / Massagetherapie

Massagetherapie

Massagetherapie

Ik werk op fysiek, geestelijk en energetisch gebied en hanteer daarbij verschillende behandelmethoden die ik door de jaren heen in de praktijk doorvoeld en geïntegreerd heb. Op lichaamsgericht gebied werk ik het meest met massage, voetreflextherapie en cranio sacraal. Gebleken is dat deze combinatie uitermate geschikt is de diepere lagen in lichaam en geest aan te spreken. Ik gebruik hierbij ecologische cocosolie en Magnesium en MSM.

Massagetherapie

Cocosolie

Werkt antiseptisch

Magnesiumolie

Heeft een goede werking op spieren en botten

MSM

Heeft een goede werking op de gewrichten

Behandelvorm

Welke behandelvorm er toegepast wordt hangt af van wat u aangeeft en wat ik aanvoel. Voor de voortgang van de behandeling is het van belang dat we elkaar zoveel mogelijk volgen. Elke behandeling is uniek omdat deze is afgestemd op ieders persoonlijke blauwdruk, overeenkomstig met het universum. Diepgewortelde patronen kunnen getransformeerd worden.

Alles heeft zijn eigen trillingsniveau (kwantum fysica). Mijn intuitieve (aan)voelen maakt communicatie op onbewust niveau mogelijk. Dit maakt dat er spontaan heldere momenten op kunnen treden in de vorm van helderwetend-voelend-ziend en/of horendheid, zowel bij u als bij mij!

Afspraak maken?

Praktijk Lemnisca